Илия Стоичков, обвинен за убийството на доц. Стефан Нейков, е правил

...
Илия Стоичков, обвинен за убийството на доц. Стефан Нейков, е правил
Коментари Харесай

Убиецът на доцента правил изкуствено дишане на жертвата!

Илия Стоичков, упрекнат за убийството на доц. Стефан Нейков, е правил опит да обезпечи помощ на жертвата си. Това стана ясно в правосъдната зала по време на обжалване мярката за неотклонение " задържане под стража " на Стоичков през днешния ден, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Мъжът бе освободил служебния си бранител и до него пред магистратите се подреди юрист Владимир Елдъров.

" Не е нужно да се водим по публичните реакции ", съобщи Елдъров. По думите му образец за това е натискът, оказан от обществото по случай със убит човек, при което доктор Иван Димитров получи по-лека мярка за неотклонение за убийството на Жоро Джевизов - Плъха. " Да, в тази ситуация има гибел, само че не би трябвало да се насочва вниманието единствено върху едни обстоятелства, а други да се подценяват ", безапелационен бе той. Така да вземем за пример - изброи Елдъров, факт е, че самият Илия е взел телефона на умрелия Стефан Нейков и от него първи е позвънил на тел. 112, Илия е провел превозването на умрелия до региона на болничното заведение, правил му е изкуствено дишане.

Обвиняемият на собствен ред съобщи, че е имал желание да убива и помоли за по-лека мярка за неотклонение, която в последна сметка не получи от магистратите.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР